Vägning & mätning vecka 6

Jag hade inga störe förhoppningar av veckans vägning eftersom förra veckan var rätt dålig med träning. Men det hade minsann hänt grejer ändå! Där ser man vad bara kosten kan göra! Vi har nu kört hälsoutmaningen i fem veckor och det är helt otroligt vilka resultat. Kolla bara in bilderna!
 
 
♥ Vikt 70,3 kg (-0,5 kg sen förra veckan)
♥ Mage 84,9 cm (-2,1 cm)
♥ Höft 95,0 cm (-0,9 cm)
♥ Höger lår 57 cm (oförändrat)
♥ Höger arm 29,0 cm (0,4 cm)
 
Från och med denna veckan så kommer jag göra tre styrkepass i veckan  och två cardiopass (intervaller) som vanligt. Har jag sug efter mer cardio så blir det lugn jogg, cykling eller promenader. Upplägget känns bra och jag mår så himla mycket bättre när jag rör på mig. Fick tips om att läsa boken Hjärnstark av Anders Hansen och jag lyssnar numera dagligen på den via Nextory. Det är ju helt otroligt vad motion och träning gör även för hjärnan och att många kan, av enbart motion tre gånger per vecka, sluta med både antidepressiva och sömntabletter. Jag känner själv att sen jag tog tag i träningen (och kosten) så är jag gladare och piggare och dessutom lite snällare mot mig själv. Jag är inte lika kritisk mot mig själv och börjar, efter 37 år (!), tycka om denna kropp och knopp som jag föddes med. Helt otroligt!
 
 
Kolla skillnaden på fyra veckor! Den här bilden la Sabina (@frokeneklof) upp på sin insta. Det känns helt fantastiskt att hon "tog sig an" mig och hjälper mot ett hälsosammare liv. Och visst har hon fått ett fint kvitto på att det ger resultat? :)
Allmänt | |
#1 - - Camilla :

Otroligt bra jobbat!💪🏻

#2 - - Camilla :

Otroligt bra jobbat!💪🏻

Upp