Vila & snickersbars

Jag har åkt på något skit i kroppen och har känt mig riktigt matt sen igår. Ni vet som när det liksom inte riktigt bryter ut men att man är för frisk för att ligga nedbäddad. Har därför skippat träningen igår och idag. Det gäller att lyssna på kroppen och faktiskt vila när den säger att den behöver det. Just detta har jag varit så dålig på tidigare och kört på även om jag mått sådär. Så himla dumt. Nu boostar jag med extra aloe vera, varmt ingefära- och honungsvatten och lugna kvällar i soffan. Förhoppningsvis går det över snabbt och att jag kan vara tillbaka på gymmet om några dagar. Såklart ingen tung träning men i alla fall lite cykling eller några styrkeövningar.
 
Så länge så kan jag tipsa om ännu ett gott recept som Sabina (@frokeneklof) är skyldig till. Nämligen proteinbars med snickerssmak. Jag testade att göra dem igår och halleluja vad goda! Jag paketerade varje bar i folie och har lagt in i frysen. Perfekt att ta med som mellis när man är på språng och såklart myckey billigare än de man köper.
 
3 dl havregryn
10-12 dadlar (urkärnade)
1 msk starkt kaffe
1 dl jordnötssmör
1 skopa proteinpulver (jag tog Forever Ultra med vaniljsmak)
1 msk kokosolja
1 msk flytande honung
1 näve salta jordnötter
 
Mixa allt utom jordnötterna. Kavla ut degen mellan två bakplåtspapper med jordnötterna. Skär i bitar.
 
 
Jag har blivit världssämst på att fota på senaste! Jag fattar inte varför bilderna blir så gryniga. Jag har ju samma inställningar som med tidigare kamera.
 
 
#1 - - Jessica:

Såg ju mycket gott ut!!

Upp