2019- jag är redo för dig!

Gott nytt år kära ni! Första dagen på 2019. Hur känns det? Jag har ont i huvudet och har haft hela dagen. Tror dock inte det beror på för mycket dricka under kvällen utan helt enkelt på för stort sockerintag, haha. Herrejösses vad massa gott vi åt! Trevligt hade vi men alla slocknade direkt efter tolvslaget. Man är ju inte tjugo längre ;) Kidsen höll ut hela kvällen och slog till med ordentlig sovmorgon idag. Skönt men gissar på att nattningen ikväll inte kommer bli alltför rolig.
 
 
Nyårsdukningen och förrätten. Resten glömde jag fota, haha. Men till varmrätt åt vi ryggbiff och hasselbackspotatis. Efterrätt blev citronfromage a la Morberg. Magisk god!
 
Nu är mannen inne i stan och köper den obligatoiska nyårsdagspizzan. Äter ni med pizza? Jag funderar allvarligt på en sockerfri månad. Alltså ingen konstig diet utan helt enkelt "bara" inget godis, snacks, läsk, alkohol eller kakor. Hur många kör liksom inte igång med det såhär i början av året? Vilka är med mig? Inte ens säker på att jag fixar det men det känns som att man är rätt mättad av allt socker som man proppat i sig under december månad. Kan ju vara bra att göra plats för semlorna i februari menar jag ;)
Upp