En dag i backen

Vilket härligt avslut på helgen vi har haft. Efter en sen frukost begav vi oss till Hanaslöv för pulkaåkning och korvgrillning. Några vänner till oss anslöt och vi hade ett gäng härliga timmar. Snön som föll inatt och i morse gav stämning och de hade även sprutat backen så det blev bra åk. Jag älskar sådana här utedagar och känslan efter när man är sådär lite frusen och mosig är rätt mysig den med. Då är det gott att värma sig framför kakelugnen när man kommer hem.  
 
 
Nu ikväll har jag veckohandlat medan mannen badat lilleman och fixat iordning inför en "vanlig vecka". Imorgon är det dags för jobb och dagis igen för killarna. Jag har en vecka kvar av min sjukskrivning och ska göra mitt bästa för att ladda både mental och fysisk energi. 2019- jag är redo för dig!
Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - EVELINA:

Håller med dig om att det är härligt med sådana där utedagar, vad bra att ni fick till en lyckad sådan! Och hoppas du kan ladda ordentligt hela den här veckan! <3

#2 - - Anonym:

Härligt att du kan gå tillbaka till jobbet med ny energi. Hejja dig! ❤️
Lite nyfiken på om dina värden var bra när du var hos läkaren eller om de visade någon brist på något? Är själv inne i utmattningskarusellen 😔

Svar: Tack! Jag hoppas och tror att det blir bra och jag är redo för våren :) Mina värden var bra förutom d-vitaminet som låg i botten. Så det kan ju vara en extra anledning till min trötthet jag fick. Sköldkörtelvärdena låg bra och järnet likaså. Dock så skickade läkaren mig på en hjärnröntgen eftersom jag var yr och hade huvudvärk. Den visade inget konstigt. Läkaren trodde inte att den skulle visa något men skickade remiss för att lugna mig :)
Ta hand om dig och be om hjälp om du inte redan fått det! Jag hoppas att du snart mår bra igen. Styrkekram!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp