En dag med mini-me

I morse så hade Arvid tid för synkontroll på Ögonkliniken och efter det bestämde han och jag för att ta en heldag tillsammans. Så dagis ringdes av och lilleman fick följa med mig ett par timmar till jobbet. Sen åt vi lunch på stan, köpte present till den blivande 38-åringen i familjen och så hann vi med en drop in-klippning för den lille. Lika bra att passa på tänker jag när vi ändå hade tiden till det. Han är så fin i lite tuffare frilla tycker jag!
 
 
 
På tal om hans ögon så är det (tyvärr) dags för glasögon. Synen har inte blivit bättre sen vi var där för ett år sedan och nu tyckte läkaren att det behövs lite hjälp. Så glajjor ska införskaffas. Arvid blev jätteledsen och grät och tyvärr så var inte läkaren den mest pedagogiska och var lite väl hård mot lilleman. Jag sa att det nog inte hjälper att låta barsk utan att vi får förklara för honom i lugn och ro ikväll. Jag har verkligen inga problem med att någon annan säger till mitt barn men snälla prata inte över hans huvud utan sänk dig till hans höjd och prata så att han förstår utan att låta sträng. Man tycker ju att dagens vårdpersonal borde kunna det men service är inte något som verkar falla naturligt för alla inom vården. Trist.
 
Nu tar vi det lugnt med lite fika (jordnötsbollar) i soffan och när mannen kommer hem ska jag dra till gymmet för cykling. Blev sugen på att svettas, haha.
 
 
Allmänt, Arvid | |
#1 - - Therese:

Vi har hittat supercoola brillor till vår dotter på Synsam! Coola bågar liksom! Han kommer se cool ut i sina brillor! 😊👍🏾

Svar: Tack för tips! Det känns som att vi får kolla varje optiker, haha.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Jenny:

Vad fin han var i den frisyren :)
Min son fick glasögon för något år sedan -han är 6 år nu. Vi var lite oroliga över hur det skulle gå, men enda sedan han fick dem på sig för första gången har det fungerat hur bra, som helst :D Han har aldrig vägrat ha dem på sig, vilket var det vi oroade oss mest över.
Hoppas det går bra för eran kille med :)

Upp