Humlor

Hej på er! Bloggen kommer inte enbart handla om kost och träning, det behöver nii inte oroa er för, haha. Nej då, det fortsätter komma inlägg om inredning och diy med. Det som är lite trist bara är att vårt internet (och hemtelefon, så ingen idé att du ringer hem mamma) har lagt av. Tydligen något fel i marken. Vi får hjälp först om två veckor. Så att fortsätta med den fantastiska serien The handmaids tale får jag vänta med. Mobilnätet är inte riktigt lika bra här ute på landet för att kolla via det. Har ni förresten sett serien?  Herregud vad bra den är! Obehaglig men så spännande! Jag är fast!

Så härmed blir det inlägg via appen och mobilbilder. Gillar inte alls att publicera bilder tagna med mobilen men det får bli såhär ett tag. Bättre än inget tänker jag och hoppas att ni håller med!

(null)

(null)

Gick förbi HM Home häromdagen påväg till bilen efter jobbet och fick ett sug att spana in rean. Kom ut med detta ovan. En helt fantastisk gosig pläd som var nedsatt från 399:- till 150:- Ett kap! Och så ett gulligt kuddfodral (kan man ha för många?) med humlor och ett deciliter-set i guld. Det blir fint att ha hängande på vår redskapskrok i köket. 


Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp