Lite kvällsbabbel

 
I onsdags var jag inne i stan på ett ärende och passade på att köpa blommor på torget. Ett billigt alternativ att arrangera sin bukett själv med de blommor man gillar bäst.
 
 
Gokväll kära ni! Landade i soffan efter en ordentlig promenad med Sabina. Som lördagsgotte ligger en bit av den här härliga kladdkakan i magen och jag måste faktiskt erkänna att jag inte (ännu!) känner något sug efter smågodis som annars är min drog. Snart två veckor utan socker (som godis, fika, läsk) och det är lite av ett rekord för mig, haha. Nästa vecka ska jag även komma igång med styrkepass och det ska bli roligt (och bra!) för den här soffpotatisen att komma på rätt bana igen.
 
På måndag har jag fökljt Sabinas kost- och träningsschema en vecka och då ska vi ta nya mått. Ska bli inressant! Vill ni förresten att jag ska skriva mer om det och komplettera med bilder och siffror om hur det går? Tycker det känns lite läskigt men efter lite påtryckning och hejarop härifrån så kanske jag ändrar mig ;)
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Det hade varit väldigt roligt om du skrev lite mer om träningen och kosten och hur du tycker det går! Är själv i startgropen med att börja, vet bara inte riktigt med vad ännu...

Svar: Vad roligt att du med är på g! Jag är så sugen på att dela med mig av bilder och mått för att få extra pepp här. Ev blir det så :) Heja oss!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Jaaaa!! Vill veta allt! Maten, träningen och resultat av siffror och bilder!

#3 - - Malin Rosö:

Ljuvlig bukett! Det allra bästa när man får välja sina egna favoriter! 🌷😍

Svar: Ja verkligen! En blomsterbukett kan pigga upp vilken trist dag (eller rum) som helst! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp