Måndagstips

Godmorgon! Jag ska alldeles strax åka till Sabina för veckans vägning och mätning men ska först dricka ur kaffet som jag har tagit med mig till sängen. Ute toksnöar det och nu kommer nog vintern på riktigt. Hoppa att det får ligga kvar ett tag så man kan njuta av den. Jag är väldigt spänd på om veckans träning gett resultat på muskelsammansättningen. Jag är rätt svullen eftersom det är den tiden i månaden men jag hoppas att vågen visar i alla fall något hg ner. Kommer såklart uppdatera här inne sen om hur det har gått för vad jag har förstått så verkar ni gilla de inläggen :)
 
 
Vill bara tipsa er om värsta bra grejen för torra händer och fötter. Krämen från Exuviance är toppen för fötterna och förhårdnaderna och ger såå mjuka fossingar. Jag smörjer in de vid läggdags och sover med bomullsstrumpor. Har väldiga problem med hårda hälar annars eftersom jag pronerar i mitt steg och dessutom går många promenader. Den här krämen är räddningen! Finns t ex på Skincity eller på Nuna om ni bor i Växjö.
 
För händerna har jag Propoliskräm från Forever Living. Samma sak där, smörjer in mig till natten och tar på bomullshandskar. Händerna blir som bebishänder! Perfekt nu på vintern när det är kallt. Om man inte vill sova med handskar så kan man ju skippa dem, haha. Krämen kan ni beställa via Sabina (@frokeneklof på instagram). Tips tips!
 
Jag har testat en del nya produkter på senaste Vill ni att jag delar med mig av vissa av dem? Ni kanske inte gillar sådana här tips-inlägg och då känns det ju onödigt ;) Kommentera gärna!
 
 
Allmänt, Mode & skönhet | |
#1 - - Anonym:

Jag vill gärna att du tipsar!

Svar: Absolut! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Therese:

Jag tar tacksamt emot tips på hudvård!

Svar: Tips kommer! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp