Namnsdagsbukett

 
 Jag tycker man ska fira alla tillfällen som finns. Idag är det Erika-dagen och det firar jag med en blomsterbukett från stans bästa florist Johanna på Blomstra by Emma. Jag gick förbi innan jobbet och bad henne sätta ihop en bukett med blommor som jag gillar och så hämtade jag upp den på vägen hem. Som alltid så blir det fullträff när hon skapar blomsterkreationer. Visst är den fin? ☺
 
Har landat i sängen med en kopp kaffe och datorn i knät. På nedervånigen går dammsugaren i full fräs. Jag har sagt det innan men det tåls att upprepa- vår robotdammsugare är bland det bästa köpet vi har gjort! Så skönt att slippa dra runt på snabeldraken själv.
 
Till helgen har jag tänkt rensa. Ni som känner mig vet att det är en av mina farovithobbys, haha. Vi ska nämligen sälja av alla bebissaker som står på vinden. Vi tänker att vi inte kommer få fler barn och är så nöjda med den underbaring vi redan har. Blir vi gravida i framtiden, ja då är det såklart välkommet, men inget vi satsar på (haha, "satsar", humor!) och orkar inte gå igenom fler hormonbehandlingar och ägglossningsstickor. Vet ni, jag är på något sätt så himla tacksam för att jag kraschade i somras. Det låter sjukt men såhär i efterhand så känner jag mig nästan välsignad att jag fick det här uppvaknandet. Livet är alldeles för kort för att hela tiden sträva efter något bättre. Man får liksom inte glömma att njuta av det man har. Pengar är inte allt, prylar och status betyder inte mest. Det är hälsan och familjen, och DIG SJÄLV, som är viktigast. Glöm inte det! Jag är så tacksam för att jag äntligen, efter 37 år, insett detta. Don´t wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect. Lite så, hörrni!
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Joanna-livet med psykisk ohälsa:

Så fin

Svar: Tack :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Bra skrivet!

Svar: Tack! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Malin Rosö:

Jättefin bukett! klart man ska ta tillfälle att fira ;) grattis på namnsdagen!

Upp