En kalashelg till ända

Puh! Är man en hemsk mamma om man säger att det är skönt att årets födelsedagskalas för lilleman är över? Kalaset för kompisarna idag blev superbra och alla var glada och nöjda. Men ojoj vad trött jag är nu! Det har varit ett par veckors planering av båda kalasen och det är kul att båda blev så lyckade. Men som jag sa till Jon innan, det är skönt att det bara är en gång om året som han fyller år, haha.
 
Jag tog inga bilder med systemkameran men om ni vill se bild på den ful-fina tårtan av Vinterskuggan så får ni gärna kika in min instagram (diybyerika). Kidsen tyckte den var fin men själv tycker jag nog att jag gjort snyggare tårtor ;)
 
Jaja, nu är i alla fall helgen snart slut och det ska bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon. Jag älskar verkligen mitt jobb! Jon och lilleman har nu semester och sommarlov i fyra respektive fem veckor. Jag har en och en halv vecka ledigt om ett par veckor men fram tills dess ska det bli roligt att jobba på bästa jobbet. På tal om det så bad jag min kollega att lägga en order på en String-kombination till mig igår. Jag har ju gjort en del bloggsamarbeten som gett lite extra kirr i kassan (lön såklart) som jag ska använda till min efterlängtade String. Visar er såklart när den är på plats!
 
 
Sommarvädret är ju inte direkt något att hurra för just nu men jag måste bara visa vår lilla altan på baksidan där vildhallonen växer upp underifrån. Fullt med röda små hallon på! Min luktärt som jag planterade tidigare i somras har med satt fart och har nu flera doftande små blommor. Luktar magiskt!
 
 
Allmänt, Arvid, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

Lyxigt med hallon! 😃

#2 - - Amanda (Swedish Passport):

Åh så härligt att höra att kalasen blev lyckade! :D

Upp