MIni-renovering av lillemans lekrum

Gokväll mellan åskskurarna! Det har åskat till och från hela dagen så vi har ägnat mesta tiden inomhus och med diverse fix. Lillemans lekrum är äntligen klart och det blev precis så som jag hade tänkt mig! Ett perfekt lekrum till en stor kille och den nya möbleringen gav så mycket mer plats till lek. Arvid gillar det med. Viktigast såklart!
 
 
Färgen jag målat väggarna med är samma som till köket och heter Soft feather och kommer från Rusta. Jag lät det vita vara kvar nedtill eftersom vi har värmerör ovanför listerna och det är skönt att slippa måla bakom dem. Samtidigt så är det smidigt när man vill måla om (ni vet ju att jag har en tendens att göra det titt som tätt, haha). Tvn sänkte vi så lilleman och hans vänner slipper få nackspärr vid filmtittande och tv-spelande. Vi funderar på att införskaffa en stor Fatboy till han med som rymmer både han och kompisar. Och så ändrade vi plats på tvn, ribbstol och skrivbord. Det blev så himla bra minsann! 
 
 
Allmänt, Arvid, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anonym:

Snyggt! Jag har också varit och handlat färg på rusta till Vilgots rum. Andreas pratade om att behålla det vitt vid rören och nu ser jag att det blev kanon 😍

Svar: Ska bli kul att se resultatet sen :) Tack för idag! Puss!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Angelica Wåhlin:

Så fint ni ordnat det!

#3 - - Linnea Kinis:

Vad snyggt det blev!

Svar: Tack snälla! Jag är mer än nöjd :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp