Semestertider

Hej på er! Tänkte bara jag skulle ge er ett litet livstecken :) Igår gick jag på både efterlängtad och välförtjänt semester. Inte för att jag känner att jag behöver det utan för att jag sett fram emot att ha lediga dagar med mina killar. Min semester är bara 1,5 vecka men det känns helt okej. Jag mår så mycket bättre denna semestern än förra året. Då hade jag ångest varje dag och nästan grät för varje lediga dag som tog slut. Igår när jag lämnade jobbet så såg jag fram emot att komma tillbaka efter ledigheten. Det känns dessutom väldigt lyxigt att släppa jobbet när man kommer hem.


Vi befinner oss för tillfället på en liten campingresa. Vi packade tältet, bäddmadrass och dubbeltäcke och for till Öland. Premiär i tält för oss och än så länge är det väldigt mysigt. Lilleman gillar det med och jag tror att det här är väldigt spännande för en sexåring :) Vi är på Klinta camping och det är ju väldigt smidigt med allt på ett och samma ställe. Toalett, dusch, kök och allt annat man behöver finns här och vi undrar varför vi aldrig tänkt på sådan här semester tidigare! Inte behöver man varken husvagn eller husbil för att campa ju. Ett tölt duger alldeles utmärkt :)


(null)


Idag har vi badat, solat, byggt sandslott, ätit glass, somnat på filt i sanden, försökt få lilleman att släppa simkuddarna och ätit pizza på stranden. Nu snart tänkte vi åka in till Borgholm för kvällsmat och sen ska vi mysa i tältet med att läsa Bamse-tidning och äta chips. Jag älskar min familj!

(null)


Allmänt, Familj, kärlek & vänner | |
#1 - - Lina:

Ja men visst är det väl härligt att tälta! Vi var iväg på en liten tältsemester första veckan på min semester också, både vi vuxna och barnen gillar det :)

Svar: Jättemysigt! Det blir helt klart fler gånger för oss :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Mysigt!! Idag ska vi campa :D

Förresten har en stor tävling i bloggen :)
www.devote.se/sometimesisa/ideal-taevling-31270488

#3 - - Anonym:

Vi tältat med!!! Drar nog iväg imorgon. Blir dock en del packning för 2 vuxna och 3 barn🙈. Lite svårt att få alla att somna i tältet på kvällen, men gäller att köra slut på barnen på dagen så somnar man gott i friska luften. Men håller med om att campingplats är att föredra för att få lite bekvämligheter. Ha en fortsatt härlig ledighet.

Svar: Åå så härligt! Hoppas ni har det mysigt på er camping. Berätta gärna hur det gick :) Kram!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp