Välkomna!

Det sägs att man ska göra något 21 gånger för att det ska bli en rutin. Idag var jag uppe kl fem för att ta en morgonpromenad innan jobbet. Jag hoppas att det kan bli en vana. Tänker att jag ska försöka ge mig ut på promenad (eller kanske till och med en löptur) på morgonen de dagar jag jobbar. För då kan jag ägna kvällen åt familjen och därmed ha den dagliga motionen gjord. Vi får se om det håller i sig men jag satsar i alla fall på att göra det imorgon med.
 
Ni är några nya som kikar in här och ni är så välkomna! La ut en liten förfrågan på min insta igår (diybyerika) om det är några som läser min blogg. Ni var en del men även några nya blev nyfikna. Jag hoppas ni ska trivas och kikar in här titt som tätt. Till största del handlar bloggen om inredning och diy men även träning, familjeliv och recept dyker upp. Klicka på mina olika kategorier om ni vill läsa om något speciellt!
 
Jag vill ju såklart veta vilka NI är med! Lämna gärna en kommentar om vem ni är och sysslar med om dagarna ☺ En kommentar går fort att lämna och jag blir glad om ni lämnar lite avtryck.
 
Kvällen har bestått av lite legobygge, "mamma-pappa-barn"-lek med Arvid (väldigt spännande för tillfället tycker han) och nu varvar vi ner med kvällsmacka och té framför tvn. Vi har reducerat skärmtid nu under sommaren men kvällsmys framför tvn är okej och även ett sätt att slappna av inför natten tycker jag.
 
 
Ser ni vad tomt det är på väggen i bakgrunden? Det är där String-hyllan ska stå och jag har fixat väggen genom att spackla igen lite hål och fräscha till den med lite ny vit färg. Jag älskar vita väggar (och gråa i alla nyanser!) men avskyr när de blir sådär dassiga och smutsiga av möbler som står emot. Och det går fort att dra några varv med rollern. På tal om vitt så blev det förresten en vit String istället för grå som jag först planerat. Tänker att jag tillsätter färg genom detaljer och annat i den. Det blir nog bra!
 
 
#1 - - Patricia:

Hejja dig! Jag har börjat träna 6.15 på min lediga dag, just för att kunna ha dagen till familjen. Barnen vaknar ändå inte innan 7 🙈🥰

Svar: Oo grymt ju!!
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - lindajanssons - fashion:

Bra gjort! morgonpromenader är den bästa starten på dagen ju. Just keep going👏🤗

Svar: Ja får man bara rutin på det så! :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Anonym:

Hurtigt med morgonpromenad! :)

Svar: Men jaa! (de dagar man väl kommer ut, haha).
Erika- familjeliv, träning och inredning

#4 - - Ida:

Jag hittade till din blogg via startsidan på blogg.se och kommer definitivt börja följa, du har det så fint här! Har scrollat genom din diy-kategori nu, så mycket inspiration :)

Svar: Tack Ida! Vad roligt att du gillar mitt lilla krypin. Hoppas du återvänder hit :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#5 - - Ulrika:

Jisses och jag som knappt tar mig ur sängen när kl. ringer vid 10...

Svar: Haha!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp