Dagen i tre bilder

 
Den här lilla killen har ett minne från gårdagen i pannan. Precis innan vi skulle åka på kalas till kusin Julia så ramlade han i köket och slog upp ett stort jack i pannan. Blodet rann och jacket var riktigt djupt. Efter samtal med barnakuten skickade de oss till vanliga akuten för omplåstring. Vi trodde att det skulle räcka med tejpning men läkaren tyckte det skulle sys eftersom det var  så djupt. En lång väntan men lilleman var världens duktigaste och med ovanligt stort tålamod. Han blev ledsen av bedövningssprutan men det gick fort över och läkaren kunde sätta ett stygn nbbt. Vi for sen vidare till kalaset (helt enligt Arvids önskemål) och stannade till sist av alla. Dte var en slagen hjälte som somnade sent inatt.
 
 
Idag kom hammocken fram. Den behöver både nytt tak och nya dynor men tills dess får den duga som den är. Så himla skön att ta eftermiddagsluren i och i år står den dessutom bland björkarna så det blir både lite svalt och skuggigt i den. Arvid och jag har hängt där i princip hela dagen och myst.
 
 
Dagens eftermiddagsmellis gick inte av för hackor! Jon och jag har från och med idag börjat äta kostschema och träna enligt Anna och Philips kickstart-program. Under fyra veckor ska vi tillsammans äta nyttig och bra mat och dessutom göra all träning tilsammans. Jag ser så fram emot det här! Jag är i hyfsat bra form efter mina tolv veckor med Sabina men har börjat slarva med kosten. Och bra recept och roliga träningsupplägg kan man aldrig få för mycket av tänker jag ☺ Och som sagt, det ska bli roligt att köra den här månaden tillsammans med min man ♥
 
Imorgon börjar jag på Svenssons och jag är allt lite pirrig. Men mest förväntansfull såklart. Håll gärna en tumme för mig under morgondagen!
 
 
#1 - - Anonym:

Är så nyfiken hur du har haft det på nya jobbet :)

#2 - - Anna:

Kör sista dagarna nu på anna och Philips 4 veckors kickstart, har tappat 6 kg och massa cm 😁💪🏼 Min man haka på han också och har tappat lika mkt 😁👏🏻

Svar: Men wow!! Grymt ju! Vi har inte kunnat träna i veckan men hoppas kunna börja med det snart :) Kosten gör mycket!
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp