Det finns så mycket att berätta!

Hej vänner! Kanske blev det lite av en clickbait nu med tanke på rubriken, haha, men grejen är att det är så mycket som händer så jag hinner inte med! Kanske inget spännande för andra men just nu så är jag rätt så tillfreds med livet. Jobbet rullar på bra och nu är introduktionsveckorna klara och på måndag är det skarpt läge. Det känns bra trots att jag tyvärr fick stanna hemma i fredags pga ett magvirus som ställde till det för mig. Inte för att ge några detaljer men kan säga att jag tillbringade mer tid i badrummet natten mellan torsdagen och fredagen än låg i sängen. Usch! Idag hr jg dock varit som vanligt och vi har spenderat ett gäng timmar på Samarkand för att spana in rean som råder. Hittade lite till lilleman och dessutom så kirrade vi midsommaroutfiten (om vädret blir som vanligt vill säga- regn) för hela familjen. KIka in min insta (erikatunroth) så får ni se den bästa matchningen, haha!
 
Nu har jag packat bilen full för imorgon åker min vän Jennie och jag till Ronneby för att stå på loppis hela dagen. Jag har så mycket fint som bara ligger och samlar damm och som säkert kan glädja några andra. One mans trash is anothers treasure som man säger!
 
 
 
Kvällen blir lugn med film och efterlängtat godis. Jag kan tyvärr erkänna att kickstarten inte har gått så bra som jag hade hoppats på. Motivationen har inte funnits där för fem öre och all energi har gått till jobbet. De här veckorna har jag jobbat heltid (vilket jag ju efter utbrändheten inte är så van vid) och det har blivit en del korvstoppning. Så kvällarna har jag ägnat till återhämtning istället för träning och strikt kost. Jag vet att jag kan ta igen de här veckorna lite längre fram när allt lugnat sig så jag är inte orolig och har inget dåligt samvete what so ever.
 
 
Allmänt, Jobb | |
#1 - - MADDISENJ.SE - mode och föräldraskap:

Härligt att du känner dig tillfreds med livet! Låter som ett bra upplägg att du tar tillvara på kvällarna för återhämtning, det viktiga är ju att man får må bra <3

Upp