En fråga till er

Godmorgon lördag! Här var jag uppe strax efter klockan sex. Arvid har haft Tyra över som nattgäst och jag hade hoppats på längre sovmorgon eftersom de somnade först kl tio igårkväll, haha. Men de vaknade tillsammans med tuppen och det var lönlöst att få dem att somna om. Tur att kaffe finns! 
 
Det bästa med tidiga morgnar (om man nu ändå måste gå upp) är helt klart att man får så mycket gjort. Innan klockan nio hade jag både hunnit plocka undan på nedervåningen, ätit frukost, gjort klara kidsen för utelek och skrivit ihop ett sponsrat inlägg. Det är så roligt tycker jag att bloggen kommit igång igen och att jag får en del samarbetsförfrågningar titt som tätt. Det blir en lite extrainkomst och är såklart välkommet nu när jag byter både karriär och lön. Hoppas det är okej för er att det dyker upp en del sponsrade inlägg emellanåt och har förståelse för varför jag väljer att göra dem. Jag gör endast samarbeten med företag som jag tycker passar mig och min blogg så ni behöver inte vara oroliga för att jag kommer rucka på kvalitén. Lämna gärna en kommentar om vad ni tycker om detta så jag vet :)
 
 
Köpte ny mobil igår eftersom den jag har haft tillhör jobbet. Blev en iphone8. Vill inte alls gå över till den senaste modellen utan vill ha kvar knappen längst ner, haha. Betydligt bättre än 6:an som jag har haft tills nu.
 
Nu är det dessutom mindre än en månad kvar tills jag både börjar nytt jobb och börjar plugga till inredare. Det ska bli så roligt och jag längtar! Har redan fått en del förfrågningr om att hjälpa till med styling men eftersom jag inte har någon aning om ännu om det är något jag kommer ha som sidoprojekt till mitt "vanliga jobb" så ber jag om att få återkomma om det. Men tänk om det faktiskt blir så, att jag delvis kommer kunna livnära mig på min största hobby och intresse.
Coolt i så fall!
 
 
Allmänt, Bloggen, Jobb | |
Upp