Jag hoppas på sommarens återkomst!

Detta inlägg är ett samarbete med Furniturebox
 
Den där försmaken av sommaren som vi fick i april verkar ha försvunnit. Men enligt långtidsprognoser så lovas den komma tillbaka i slutet av maj. Jag hoppas det! Det sägs att sommaren ska bli lika fin och varm som förra året  och jag håller mina tummar stenhårt att det stämmer! Förra sommaren är ju lite av ett töcken för min del eftersom jag då var i början av min sjukskrivning och jag aer fram emot en ordentlig revansch detta året.
 
Vi har ännu inte tagit fram utemöblerna på altanen och jag längtar tills man kan piffa där. Är så sugen på en skön och snygg solsäng (eller helst två!) och jag har hittat så många fina varianter. 
 
Enligt mig så ska en solsäng vara skön (såklart!), snygg (såklart igen!) och smidig. Det ska vara lätt att flytta den och helst inte ta för stor plats. Kanske svårt att hitta, haha, men jag tror att den här uppfyller alla mina önskningar!
 
 
 
Rotting är något som jag verkligen fått upp ögonen för på senaste. Tycker det är så snyggt och dessutom är det ju lätt i materialet. Vill man piffa upp den lite så funkar det ju med en pläd och en lite större kudde för ryggen. Den här stolen är dock av konstrotting och det är ett material som är tåligt och väderbeständigt, vilket ju är toppen för just utomhusmöbler. Materialet är dessutom skönt att ligga mot då det är flexibelt och mer töjbart.
 
Så, ett par sådana solsängar hade mer än gärna fått pryda vår altan och de hade dessutom passat in bra till resten av inredningen där.
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp