Nytt på väggarna

Inlägget är ett samarbete med Posterstore.
 
I samband med att köket fick sig en liten makeover så beställde jag hem lite nytt till väggarna. Jag gjorde min beställning via Posterstore som jag tycker har både fint utbud och bra priser på vackra posters till ditt hem
 
 
De här tre tavlorna tycker jag passar fint över laptop-bordet som blev ett drinkbord. Den blåa tavlan av skummande hav tycker jag är så härlig!
 
 
Posters med tänkvärda citat funkar alltid och just det här citatet stämmer in ganska bra på mig som är ganska så spontan av mig :)
 
 
Det lite omvända lemon-citatet tycker jag passar bra in i vår lilla ibland kaosiga familj så den fick komma upp på väggen i köket. Bilden på citronerna under har jag faktiskt tagit själv ovh förstorat upp. Skulle nog ha ljusat upp bilden lite men annars tycker jag den är fin! Svårt att få till bra bilder utan att det spegar sig i glaset dock.
 
Självklart så bjussar jag på en fin-fin rabattkod som gäller på alla posters och ramar (ej Selection) i alla storlekar. Ange koden Erika30 vid beställning och ni får 30% rabatt på er order. Erbjudandet gäller till och med den 8 maj.
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Anders:

Sätt upp ett Carpe Diem också och Live, Love, Laugh så är huset komplett sedan.

Svar: Haha nej de citaten avskyr jag! Finns det ens folk som fortfarande har de citaten på väggarna?
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - EVELINA:

Jättefina planscher, blev riktigt snyggt! Tack för rabattkoden också :)

Upp