Vill ni träna med mig?

Jag fick till ett så grymt träningspass i trädgården nu ikväll och tänkte att jag skulle dela med mig av det. Jag vet ju att några av mina läsare gillar träning och dessutom vill läsa om det? Kommentera gärna om ni vill ha mer träning på bloggen!
 
Började med en kilometers lätt jogg som uppvärmning. Vi har ju en lagom liten runda utanför oss som är ca en kilometer lång och därför perfekt till just uppvärmning eller intervaller om man inte vill hålla koll på klockan medan man springer. Körde sen ett pass som såg ut såhär:
 
• Sving med kettlebell x 12
• Squats med kettlebell x 12
• Rumplyft mot höjd x 12
 
1 kilometers lite snabbare jogg för att håll uppe pulsen
 
• Hantellyft åt sidan x 12
• Armhävningar mot höjd x 6
• Dips x 12
 
Jag har ingen aning om jag angett de rätta namnen för övningarna så jag slänger in bilder på dem, haha. Jag är som sagt en amatör när det kommer till träning men tror att jag har fått till det hyfsat rätt. På min instastorie (erikatunroth) har jag lagt upp korta filmer på övningarna med. Kanske inspirerar det nån av er!
 
 
 
Jag tänkte på att kolla om det är några runt omkring Växjö som skulle vara intresserade av att träna tillsammas hemma hos mig (eller mer centralt funkar ju med) under sommaren? Tänker mig att man ses en gång i veckan och kör ett pass tillsammans som jag sätter ihop. Kan ju vara en rolig grej under sommaren tänker jag om man inte vill stänga in sig på gymmet. Maila mig på erika.tunroth@gmail.com om det finns intresse för det. Som sagt, jag är långt ifrån en expert men har ju tränat en del och har koll på roliga och bra övningar tack vare Sabina och Betty. Kanske kan även Sabina var med och gästspela någon gång så ni får proffstips ;)
 
Tanken är att vi gör det till en rolig grej och kan man inte en vecka så bara hoppar man över den. För de som anmäler sig till detta kommer jag att sälja ett litet träningspaket med superbra och nyttiga produkter från Forever som passar just träning och hälsa. Som sagt, det vore jätteroligt om vi kunde bli ett litet gäng så säg till era kompisar, kollegor eller vänners vänner och maila mig! 
 
Allmänt, Träning & hälsa | |
Upp