Installerad

Så, då var jag äntligen installerad på hotellet i Nacka. Resan hit tog lååång tid. Satt baklänges så kände av lite åksjuka. Fick låna ett par åksjukeband som man har runt handlederna av en arbetskamrat men jag vet inte om de funkade så bra. Ska iaf ha dem hem på lördag med. Har aldrig sett såna förut men det är två elastiska band med en plastkula på som trycker mot senorna på handlederna. Ska funka som akupunktur eller nåt sånt. Men man måste nog tro på det stenhårt om det ska funka :D

När jag kom fram till centralen så blev jag helt förvirrad och hittade knappt ut, haha. Kom ut vid fel utgång och fick irra runt lite tills taxin ringde och frågade vart sjutton jag var nånstans. Herregud, Sthlm är verkligen inget för lilla mig :) I taxin så satt det en annan kvinna som skulle till samma hotell. Hon jobbar på tingsrätten i Eksjö men hon ska inte på tvistemålskursen som jag utan på brottmålskursen. Visste inte att Domstolsverket kör två kurser paralellt med varandra men det ska bli kul att se om man kanske träffar på nån som man träffade på förra kursen :)

Har varit ute och gått en liten runda. Hamnade vid Sickla galleria och hittade ett McDonalds där så jag passade på att köpa med mig en hamburgare. Hade helt glömt bort att äta och kände att det knorrade i magen när jag gick förbi. Nu blir det lite slapp vid tv:n och sen sängen. Börjar inte förren 8.30 imorgon så jag får lite sovmorgon. Skönt! Puss på er finingar!

         
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp