Förbannade dator!

Ja som ni säkert förstår så funkar fortfarande inte min dator :( Krille och Marie försökte få igång det hela kvällen igår men det gick inte alls. Och idag har Chrille och Pär försökt, dock utan resultat :( Skit med!

Iaf, igårkväll hade vi urmysigt. Krille, Marie och jag åt god lasagne och gottade sen i oss godis och kaffe. Tittade först på "Idol" och sen "Wallander-filmen". Somnade hyfsat tidigt och vaknade redan vid nio idag. Utvilad! Ringde Chrille och drog med han till VAIS-torpet för en lång promenad. Hade dock skoskav hela vägen och väl hemma så var strumpan helt blodig vid hälen. Ajaj! Pär ringde precis när vi kom tillbaka så jag bjöd upp mina bitches (hehe) på lång-frulle. Ägg, kaffe och macka. Mums! Sen försökte dem också med min dator som sagt, men heeelt i onödan. Finns det inga tekniska killar eller? ;)

Nu är jag hos Tette och Tias. De ringde hit mig innan och bjöd mig på lunch. Sötingar! Så nu står dem vi spisen och fixar med maten och smågnabbas lite. Själv passar jag på att låna deras internet med löfte om att diska sen, hehe.


Hittade denna fina bilden på Tias fb :)

Nu ska jag vara lite social med godingarna här :) Pusshej!

| | Kommentera |
Upp