Fina vänner är ändå det bästa :)

Kvällen har jag spenderat i Långstorp. Jobbade över ett bra tag idag och var riktigt trött och seg när jag kom hem. Botade det med vänner-mys hos Liine och Kaian. Liine hade lagat supergod risotto som hon bjöd på. Jennie och Tias var med där. Efter maten gick jag ut på promenad med Leon i det sköna vädret och när jag kom tillbaka så hade även Tette, Sussie och Danne kommit. Finns verkligen inget bättre sätt att tillbringa kvällen än med goda vänner :) Många skratt blev det. Och Jennie och jag är verkligen ett lyckat koncept tillsammans. Eller vad säger du Tette? :) Hehe. Nä men vi är grymma på våra film-citat :D Hjälpte även Liine att bada Leon och efter det så blev det även den obligatoriska välling-matandet med han. Mysigt så in i tusan!


Här är några av pärlorna

Det gick super att föra protokoll idag på förhandlingen. Är så glad att jag fått testa det och hoppas att jag får sitta med nån mer gång innan jag slutar. Det körde ihop sig lite när det ena vittnet inte kunde svenska och vi fick beställa telefontolk lite akut. Hade inte alls lärt mig att koppla upp till telefonkonferens men det gick jättebra och allt gick vägen. Min chef (som var med som ordförande) var väldigt nöjd med mig och jag fick mycket beröm. Det kändes bra :)

Ringde gubben med stugan idag med och sa att jag är intresserad av den om jag skulle få nytt golv och sen få måla om. Han var faktiskt positivt inställd till det men ville ändå fundera lite. Han sa iaf att han ville ha nån som klickade med han och hans fru och som vill satsa på att bo där så han verkade förstå att jag ville sätta min egen prägel på det. Han ska iaf höra av sig. Känner ändå inte att jag vill flytta till ett torp som jag bara känner halvhjärtat för och som det var nu med fula plastmattor och hemska tapeter så var det inget alternativ. Men OM det skulle gå att ordna så skulle jag nog inte tveka :) Så håll tummarna gott folk!

Nu kallar sängen. Imorgon är det halvdag och sen styr röda hajen till Lund. Kan det bli bättre? .) Pussochgodnatt!

Allmänt | | En kommentar |
Upp