Snöpulsande i skogen

Tog en välbehövlig sovmorgon till halv tolv idag. Skönt! Gick upp och åt frukost och sen åkte jag till stallet. Snöar massa idag så vi bestämde oss för det über-mysiga och ta ut hästarna med pulka efter :) Eller ja, Vallan-Brallan fick dra pulka. Runis slapp. Så jag red Rune, Marie red Vallan och Maries sambos syster satt i pulka bakom. Urmysigt hade vi! Vi red en runda i skogen och det var så fint med helt snötäckta granar och massor av snö som hästarna fick pulsa i. Fötterna häll nog dock inte med för de var stelfrusna. Tyvärr så hade jag inte med mig någon kamera så inga bilder knäpptes. Men jag kan lova att vi hade skoj :)
Marie berättade att hon köpt en häst till :D Ännu en arab men som tränas i dressyr. Fick se bilder på han och han är en skönhet vill jag lova. På lördag anländer han till stallet. Runis börjar bli gammal och har tyvärr fått en del skimmel-knölar så man vet inte hur länge han får må bra. Förhoppningsvis hänger han med ett par år till. Så länge han inte har ont av dem så låter vi det vara. En veterinär ska snart kolla på han igen. Älskade häst! På söndag ska jag ev ut till stallet igen och så ska vi ta ut Runis och den nya pållen på en liten skrittrunda. Så himla kul att man nu kan rida ut tillsammans :)

Efter ridturen så satte jag mig framför brasan en stund så jag tinade upp innan jag åkte hem. Väl hemma så blev jag supertött. Tog en lång varm dusch och har ätit lite. Igår och idag har jag ätit så mycket onyttigt så jag får nästan lite panik. Fet mat, godis och massa fika. När man kommit in i träningsfasen så får man nästan dåligt samvete de dagar man inte tränar. Vet dock att det bara sitter i huvudet och att kroppen behöver sina vilodagar. Imorgon blir det iaf träning igen och inget onyttigt. Är iaf stolt över mig själv som bara äter skräp på helgerna och håller mig till nyttig mat mitt i veckorna. Bra framsteg där :)

Nu ska jag sätta mig i favvofåtöljen och småslumra lite. Lite senare så kommer ev Krille och Marie förbi en vända. Ska äntligen ge henne hennes examenspresent. Pusshej!
Allmänt | | Kommentera |
Upp