Borta bra men hemma bäst

Är så trött så blogginlägget blir kort. I två dagar har iaf bestått av sol och bad i Halmstad, shopping med kusin, sitta-i-bilen-när-det-åskar-halv-tre-på-morgonen (det slår typ alltid ner i Granholmen så man vågare liksom inte chansa och stanna inne), bilåkande och mysigt stug-häng med moster+man och kusiner och två katter. Ännu ett par fantastiska semesterdagar :)

       
        Granholmen

Ikväll har jag varit hos min arbetskamrat och chef på middag och fika. Blev bjuden på underbart god sallad och sen jorgubbar med grädde och kaffe. Vi satt ute tills vi inte pallade knotten mer (har redan femtielva knottbett på mig från Granholmen, haha) och pratade. Mysigt! Blev såklart en del jobb-prat men även annat privat. Kul att umgås med sin chef och känna att man klickar. Jag börjar jobba på måndag igen och det känns faktiskt väldigt bra (visst, jobbångesten kommer nog krypande på söndag men det hör ju liksom till efter semester :)). Har ju vecka 32 kvar att se fram emot annars :)

Inatt ska jag äntligen få sova i min egna säng. Sovrummet är ju dessutom extra mysigt nu när det är omgjort. Imorgon blir det solning och enbart slappning. Har varit så mycket farande nu så jag ser fram emot en förhoppningsvis lugn och skön dag. Godnatt på er sötnötar!

(Märker att inlägget inte blev så fasligt kort men jag hoppas och antar att ni inte är besvikna ;))
Allmänt | | Kommentera |
Upp