Lördagsutflykt

På lördag har Jon och jag tänkt att åka till Jönköping över dagen. Vi känner båda att det varit ett par tuffa veckor och behöver komma iväg lite (om än bara över dagen). Vad vi egentligen ska göra har vi inte riktigt bestämt. Kanske blir det en liten stund på sportfiskemässan på Elmia (faktiskt MIN idé, hihi) eller spa på Rosenlundsbadet. Eller så blir det lite strosande i Jönköping city och shopping på A6. Det sköna är att vi egentligen inte har det superplanerat utan tar det som det kommer. Viktigast är att vi är tillsammans;)

 

Är det nån av er som har förslag på vad man kan göra i Jönköping en lördag? Å nu vill jag har mer förslag än vad jag fick på inlägget om vår altan (grr!). Hehe :)

 

Allmänt | |
#1 - - Madeleine:

Har inte gröna fingrar så jag ville inte ge något tips om vad du ska odla.. Men ni kan besöka tändsticksmuseet i Jönköping iaf (jag har inte varit där men ändå), det sägs vara världens enda :)

#2 - - Jennie:

Vad härligt med en liten utflykt! Har dålig koll på Jönköping men det är ju väldigt fint vid Vättern iallafall, speciellt när det är soligt :)



Hur har du det på måndag förresten, vill du komma på lite födelsedagsfika då? Kram!

#3 - - Erika:

Jennie: Ja det ska bli mysigt med en liten tripp :)

Jag kommer jättegärna på måndag. Har helt glömt att meddela dig det. Ska bli jättetrevligt :) Såg på bostadsmötet i onsdags att vi bor på samma gata som Annamika så hon och jag tar sälle :) Ha en mysig helg! Kramis.

Upp