Storken kanske har flugit vilse?

Det verkar vara någon form av babyboom i bloggvärlden för tillfället. Inte mindre än tre av mina favvobloggar har den senaste veckan kläckt nyheten att de väntar smått. Jätteroligt verkligen (och jag är genuint glad för deras skull) men när är det VÅR tur?! När ska VI få skrika ut vår glädje över att vänta bebis?! Varför ska det vara så förbannat svårt? Åå jag blir så less och känner mig för tillfället riktigt nere för att det ska jävlas så för oss. Ringde vår fina läkare häromdagen bara för att få lite tröst och empati. Hon tror till tusen på oss och det ger mig styrka.
 
Jag vet att jag klagar en massa nu och tro mig, jag är så nöjd med mitt liv i övrigt och är lycklig med min fina man. Men det är just en pusselbit som fattas. Vi längtar och väntar på den..
 
Storken kanske har flugit vilse?
Vår längtan | |
#1 - - Hanna:

Hoppas innerligt att det ska vara eran tur snart!! Många varma cyberkramar till dig!!

Svar: Tusen tack Hanna <3
Erika

#2 - - Emma Vuckovic:

Usch så jobbigt, jag vet....Man är så glad för alla vänners skull men samtidigt är det som om nån vrider om kniven som redan sitter i en när fler och fler skaffar familj...Hoppas det blir er tur snart och man måste nog tro på att allt ska gå vägen och vara positiv själv! Kram

Svar: Det är ju det där med att vara positiv som är det svåra. Jag försöker säga till mig själv varje dag att "vi kommer bli gravida", men det är så svårt att liksom tro på det. Affirmation är ju annars bra säger de. Ja du om nån vet nog vad jag går igenom. Stor kram!
Erika

#3 - - Anna:

Hej fina kusin! Vad jobbigt att det inte händer, det där som ni längtar efter! Hoppas ni snart får påbörja behandlingen och att den ger önskat resultat utan alltför jobbiga biverkningar.
Vilket fantastiskt fint hus ni flyttat till, och vad duktiga ni är som fixar och pysslar. Superfint blir det! Vill gärna komma och titta när vi kommer ner till Växjö.
Bra gjort av dig att efter flytt och fix sticka till gymmet, heja heja! Ett bad och ansiktsmask på det var du verkligen värd. Har ni Lush i Växjö? Världens bästa badbomber om du frågar mig.
Kraaam!
storkusinen

Svar: Ni är hjärtligt välkomna till oss när ni besöker Växjö :) Hoppas ni hade det bra på er fest. Jag skrev väl till er på fb att vi inte kunde komma? Allt har varit så rörigt iom flytten och mitt huvud har varit någon annanstans. Kram!
Erika

#4 - - Emma J:

Håll humöret uppe, fina vän. Du ska se att tiden går fort och att ni snart är igång med behandlingen. Snart är det er tur. Jag tror (liksom er läkare) på er, stenhårt! Love you! <3

Svar: <3
Erika

#5 - - Magda:

Ja det är förbannat orättvist!! Och klart ni testat alla knep som vitaminer ingen alkohol och allt det där som alla så käckt säger. Jag tog bort drickat och började äta vitaminer. Nä fy känner själv ibland att jag bara är i vägen här. Försöker stötta nån där jag inte ett dugg vet hur det är för jag har ju fått mina barn. Men en sak ska du veta och ni andra som läser här, är det nått jag önskar er då längtan är så stor det är barn och jag tror på er jag tror på er lycka jag tror att ni få snart bli föräldrar. Jag bryr mig och jag bryr mig om er. Jag är glad för alla som lyckas bli gravida och något extra mycket glad för dem jag vet kämpar. Att älska nått så otroligt mycket trodde jag inte jag kunde göra och den kärleken till en liten krabat önskar jag er!!! Jag tänker mycket på er och önskar er all lycka i allt!!

Svar: Tack Magda för din fina kommentar. Jag gläds ju åt vänner och bekanta som är gravida men samtidigt så blir jag såå svartsjuk för att det inte är JAG som med barn. Det är en svår balansgång det där.. Kram!
Erika

#6 - - Garnstump (Madeleine):

Kram <3

Svar: Kram!
Erika

#7 - - Magdalena:

Har du testat äta Apiforce, bidrottninggele som man tar på kvällen första mensdagen och fram till äl? Vet flera som har lyckats med det var av en vän från samma stad som dig. Jag vet hur jobbigt det är när alla andra berättar att dom är gravida och en själv inte lyckas. Kramar i mängder till Er <3

Svar: Nä det har jag inte men har testat massa andra såna där huskurer. Kanske är det värt att testa. Kram!
Erika

#8 - - Magdalena:

Både vitaminhuset och bodystore har dom billigare än hälsokost affärerna. Kramar

Svar: Ska kolla det :)
Erika

#9 - - Sofia:

Massa massa kramar till dig. Jag lider verkligen med dig, jag minns att ibland ville man bara stänga av öronen när man fick höra dem som blivit gravida.

Men tänk vad stark du är som har kommit såhär långt, ni är på väg och snart är det er tur, det hoppas och tror vi alla på.

Jag testade oxå en massa olika "huskurer" för att se om det kunde hjälpa, men det enda som funkade var när jag egentligen hade " gett upp" eller kanske inte gett upp, mer förlikat mig med det och tänkt att nu ska jag börja leva ett "normalt" liv igen och inte tänka på att bli gravid 24 timmar om dygnet. Då kom det efterlängtade plusset.

Jag håller mina tummar och tår för er!

Svar: Ja många säger att det gäller att koppla bort det och fokusera på annat. Men det är ju så SVÅRT. Det är ju nästan samma sak som att jag säger"tänk inte på glass, tänk för guds skull inte på glass". Ja då är det såklart glass man tänker på. Det är egentligen otroligt att det där "tänket" kan göra att det dröjer. Kram!
Erika

#10 - - Kakan:

Tänker mycket på er & håller alla tummar & tår för att ni snart ska bli kallade så att ni kan påbörja IVF:en!!
Finns inga som jag önskar ett barn mer än ni två!!

Puss <3

Svar: <3
Erika

#11 - - ulrica:

Hej Erika!

Tack för din fina kommentar! Jag är så himla dålig på att svara, och ännu sämre på att läsa bloggar nuförtiden. Jag hänger inte med överhuvudtaget. Men dina kommentarer uppskattas! =)

Jag mår bättre nu, men har varit på väg att få två "attacker" till, men jag lyckades lugna ner mig i tid. Får se om jag söker hjälp för det eller det försvinner. Har gått i Kbt tidigare och även hos psykolog och kurator så jag har ingen vidare lust igen, men det kanske blir ett måste... Men usch det var riktigt obehagligt!

Ang ditt inlägg så hoppas jag att storken kommer till er snart! =) Jag vågar inte skriva för mycket eftersom jag inte hängt med, men jag har förstått att ni försöker och att det varit svårt? Vill bara lugna dig med att det är väldigt vanligt att det tar tid första gången! Min bästa vän försökte i 7 månader och blev mycket deprimerad under tiden, men sen gick det =) Släpp pressen och tänk positivt, ha inte bråttom! Jag håller tummarna för er =)

Kram!

Svar: Tack Ulrica för din fina kommentar och för ditt pepp men vi har försökt ganska så mycket längre än 7 månader. Så nu börjar det kännas mer än hopplöst. Kramar till dig!
Erika

#12 - - Micha:

Du är så modig som delar med dig här vännen! Vi håller tummarna för er som ni vet! Puss å tack för igår!

Svar: Äh jag vet inte om det handlar om mod. Är man modig om man visar sig svag? Men jag förstår hur du menar och blir glad för din kommnetar. Är så glad i dig finaste Micha! Puss!
Erika

#13 - - Linda:

En bra dikt!! Ni frågar mig och karl'n: "När ska ni skaffa barn?" Som att det bara är att skaffa? Ni vet inte hur mycket som måste klaffa! Råden som haglar är många: "Din mans kalsonger är nog för trånga!" "Kanske han duschar för varmt eller kallt?" Detta har vi fått höra tusenfalt "Drick inte kaffe, drick inte sprit!" (Vi har det redan slopat, men det hör inte hit!) "Ät vitaminer, mineraler och folsyra!" Vet ni att piller är jävligt dyra? "Åk på semester, skaffa en hund!" "Tänk inte på det, koppla bort det en stund!" Ni vet inget om vår trånad! Ni som blev gravida efter er första månad! Det vi går igenom är en stor prövning, ett test. Förstå om vi inte känner för att gå på er fest. Det är inte för att vara oartig eller asocial, men för att orka så måste vi göra våra val. Nära och kära, vänta ut oss, bry er om. Om vi så ringer mitt i natten, så kom, bara kom! Vi kan inte vänta oss att ni ska förstå, men stötta oss i kampen för att bli fler än två!

Svar: Den träffade rätt direkt! Vart har du hittat den?
Erika

#14 - - Tessa.:

Tänker på er ofta och håller alla mina tummar och tår att ni ska få lyckan att bli föräldrar. Jag är övertygad om att du skulle bli en sån fin mamma! Stor kram till dig Erika! <3

Svar: Vad gullig du är Tessa <3
Erika

#15 - - Linda:

Hej igen. Kommer inte ihåg. Sökte för ett par år sen på dikter och hittade denna.. Är i samma sits som er fast är inte lika långt gången i utredningen än men vi har försökt själva i 5år.

Svar: OJ, 5 år är lång tid. Hur kommer dte sig att ni tog hjälp först nu? Stor kram till dig och jag håller mina tummar att det lyckas för er.
Erika

#16 - - Micha:

Ja, det är precis det man är! Om man inte är modig visar man inte sig svag. Så det så! PUSS!

Svar: Gulle!
Erika

#17 - - Linda:

Pga vi var båda jätte överviktiga. När vi började försöka så vägde jag 135kg och min man 100kg. Var tvungen att gå ned till 85 för att f¨påbörja utredning.

Svar: Ahh okej, Ja de har väl vissa krav på en när man ska göra ivf? Iaf på RMC, tror jag. Hur långt har ni kommit nu då? Är ni med i kön? Kram!
Erika

Upp