Årets sista och tack!

Godmorgon! Årets sista dag och jag är uppe tidigt. Jag ska göra nåt omvänt och istället för att börja det nya året med träning så ska jag avsluta detta, 2013, med det. Vid halv tio ska jag köra ett crossfit-pass med Jenny och jag riktigt längtar efter att bli totalsvettig och känna blodsmak i munnen ;) Skönt att dessutom börja morgonen med ett träningspass och sen ha tid till annat resten av dagen. För idag är det minsann fullt på schemat. Förutom nyårsdukningen så ska jag in till stan för att överlämna en lampa jag sålt på köp- och säljgruppen på fb (vi tröttnade på den!), köpa en slinga liknande denna på CG och hem till mamma och pappa med lilleman för att önska gott nytt åt. Jon får vara hemma och fixa nyårsstädningen. Bra fördelning tycker jag :)
 
Hur firar ni nyår förresten? Vi ska ha hem våra goda vänner Emelie, Anton och Dante och ett par vänner till dem på middag. Vi kör knytis och efterrätten har hamnat på vår lott. Blir nog en favorit i repris. Varför ändra på ett vinnande koncept liksom? 
 
Vill passa på att tacka alla er underbara bloggläsare för detta året. Ni ger så fina kommentarer och många av dem träffar rätt i hjärtat. Ni är nu mellan 400-500 personer dagligen som kikar in här och det är så roligt att så många hittat hit. Hinns det inte med något mer inlägg från mig under dagen så passar jag på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR redan nu. Stor kram från mig!
 
 
Allmänt | | 8 kommentarer |
Upp