En bra eftermiddag trots allt

Vi har haft en mysig eftermiddag och tidig kväll trots Tusse-bekymmer. Han verkar ha kommit till ro inne i badrummet och är nog rätt så trött efter dagens bravader. Vi är inne hos honom emellanåt och pratar lite med han så han inte tror att vi övergett honom. Imorgon ska han få komma ut i resten av huset men utomhus får han först gå på söndag. Åå jag håller tummarna att det inte är ringorm. Varken svärfar eller någon annan har fått det så förhoppningsvis är det bara ett gammalt bett han har. Lilla killen ♥
 
Vi har suttit en del på altanen i eftermiddag men även fått lite småsaker gjort. Tex så är lillemans rum nästan klart nu och tavellister har blivit uppsatta. I helgen ska vi hålla oss inne (ska ju tydligen bli regn) och småpula med än det ena och än det andra. Jon vill fixa lite i köket men det är inga tunga grejer kvar och det är skönt. Kakelsättaren var här idag och det blir så in i bombens snyggt. Längtar tills jag kan visa er :)
 
Resten av kvällen blir lugn. Vi ska precis lägga hamburgare på grillen som vi ska avnjuta framför en film (haha vilka filmfantaster vi är!). Imorgon ser vi båda fram emot sovmorgon och lång frulle innan vi kickar igång dagen. Trevlig fredagskväll på er!
 
Vi tog en liten runda i trädgården innan och till min stora glädje såg jag att morötterna äntligen börjar titta upp. Rädisorna frodas för fullt och har växt på bra. Om jag orkar i helgen så ska jag sätta mig i landet och rensa bort lite ogräs och gallra. Åå så skoj det är med egen stor trädgård!
 
 
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp