IKEA-besök

Godmorgon! Vaknade med halsont idag :( Hoppas verkligen inte att det blir nåt av det. Mamma och jag ska till IKEA om en liten stund. Vi ska köpa en badrumshylla eftersom vi inte har nån form av förvaring alls i badrummen i huset. Så vi gör som när vi packade- jag pekar och mamma bär, hihi. Igår när Jon slutat jobba åkte vi ut till huset. Regnovädret försvann och vi spenderade kvällen i trädgården. Jon klippte gräset och jag pulade lite på verandan. Köksgolvet är nu klart och det blir såå fint. Ni ska få se! Och så har gudfar börjat med att måla fönstrena invändigt och det blir ljust och fräscht i de nyrenoverade rummen :)
 
En sån här hylla blir det nog. Passar inredningen i badrummet på nedervåningen :)
#1 - - Theres:

Snygg!

#2 - - Mamsen:

Vilken tur att allt var så lätt så du kunde bära själv,hehe.
Tack för idag, det var trevligt!

Svar: Haha ja det gick himlans smidigt!
Erika- med lilleman i magen <3

#3 - - Malin:

Hoppas det inte blir något mer med halsontet! Hoppas det är bra med dig annars vännen <3 Jag har varit lite off på att besöka andra bloggar nu när jag varit ute och farit, men har nu tagit igen mig :-) Som alltid så kul att följa er. Det ser ut osm ni bor helt fantastiskt fint! Så härligt när all grönska kommer.

Kramar!!

Svar: Peppar peppar idag är halsen som vanligt :) Jag känner precis som du, tiden till att läsa bloggar finns inte riktigt till. Så trist! Men jag hoppas jag snart får mer tid till det :) Stor kram vännen!
Erika- med lilleman i magen <3

#4 - - Hanna Karlsson:

Vilken snygg hylla. Tror det kommer bli jättebra. :-)

Svar: Ska visa er slutresultatet sen :)
Erika- med lilleman i magen <3

Upp