30 dagar

Igår var sista dagen på fitnessfighten och jag kan ju erkänna att jag inte var supersugen på att väga och mäta mig idag. Har, iaf de senaste dagarna, absolut inte levt enligt kost- och träningsschemat utan istället ätit det jag kunnat och varit sugen på. Mycket glass och godis med andra ord. De två första veckorna gick jag in stenhårt och åt exemplariskt och rörde på mig varje dag. Sen kom bröllopet/dopet och den helgen hade jag redan bestämt mig för att få äta av både smörgåstårta, tårta och dricka lite vin. Den sista veckan i oktober har jag fuskat en del men ändå fortsatt röra på mig och jag har även köpt mig ett träningskort och varit och styrketränat ett par gånger. Sen kom den här nedrans halsflussen och förstörde :( Nu har jag träningsförbud tills penicillinkuren är uppäten enligt läkaren. Vilket jag såklart förstår, jag är ju inte dum (haha). 
 
Fitnessfighten har iaf gett mig en ordentlig spark i ändan och de dagliga powerwalksen är numera ett beroende, ett nyttigt sådant, och styrketräning är ju faktiskt kul. Nästa vecka är jag uppsatt till ett nybörjarpass crossfit på gymmet men det kommer jag nog inte kunna vara med på. Ska i vilket fall som helst dit och titta så jag har ett litet hum om det. 
 
Jag kommer inte att lägga upp före- och efterbilder här (lite för privat känner jag) men kan ändå dela med mig av resultaten:
 
  • Vikt: -1,8 kg (har varit mer men jag får ju gå dagens vikt. Hade jag inte förätit mig så de senaste dagarna så hade nog viktminskningen varit högre).
  • Midjemått -3 cm. Känner mig ändå nöjd med det eftersom jag fuskat en del.
  • Har inte tagit någon vilopuls idag (känner att det värdet inte skulle vara rättvist iom sjukan, men med en vilopuls den 1 oktober på 56 slag så får jag ändå vara nöjd :))
 
Nu är önskan/målet att bli stark. Känner inte att varken vågen eller måttbandet visar för mycket (trodde aldrig jag skulle tänka så, hihi) utan nu vill jag bli smidig, fast och bygga lagom med muskler. Ska bara bli frisk först :)
 
En hemsk bild från gymmet i fredags. Gillar iaf att jag fått en midja ;)
 
 
Upp