Slutet på en era?

Hörrni jag kommer nog göra något drastiskt nu men jag har valt att sluta blogga. Eller iaf för en stund. Jag läser dagligen andras bloggar och en del av dem har råkat ut för riktigt otäcka saker där de blivit av med privata bilder och blivit utsatta för nätmobbing och annat hemskt. Jag är, tack och lov, besparad från idiotiska kommentarer men det är allt lite läskigt att inte veta vilka som läser ens blogg. Jag har runt 400 unika läsare per dag och jag kan ju omöjligt veta vilka ni alla är. Många av er har jag koll på och att ni är helt fantastiska människor. En del av er har jag även blivit nära vän med, både irl och över nätet, och det är ju den absolut roligaste bieffekten av att blogga.
 
Visst, jag skulle kunna vara lite mindre personlig och inte dela med mig av så mycket som jag faktiskt gör. Men då är det ju inte riktigt jag. Jag är väldigt öppen och personlig även privat och att då inte visa det i bloggen blir svårt. Sen är det det här med alla bilder. Jag älskar ju att fota och bloggen är då ett bra sätt att dela med sig av alla bilder jag tar. Både på lilleman, hemmet och mig själv. Men även där är det läskigt att vem som helst kan se dem.
 
Bloggen tar även väldigt mycket tid. Och den tiden vill jag lägga på annat. Jag har numera en liten guldklimp som behöver sin mammas uppmärksamhet mer och mer och det känns fel att lägga tiden på annat än han. Och en blogg som bara uppdaterar ibland tycker jag är så tråkig, Det ska vara allt eller inget, enligt mig.  
 
Ev låser jag bara bloggen och ger lösenordet till de som jag vet följer den. Eller så startar jag en ny blogg som är mindre privat. Framtiden får utvisa. Ni som vill får gärna följa mig på instagram där jag heter erikatunroth.
 
Tills dess, så önskar jag er en fantastisk vår. Kanske hörs vi snart igen (vem vet, jag kanske saknar bloggen för mycket och börjar igen ;)) STOR KRAM & KÄRLEK ♥
Allmänt | | 29 kommentarer |
Upp