HELGEN

Oj vilka underbara dagar vi har haft! Hotellnatten gjorde oss verkligen gott och jag känner mig fylld med massa ny energi. Rummet var supermysigt och det var i stort sett där, efter middag på Rose Garden i andra änden av stan, vi hängde hela kvällen. Vi köpte med oss godis från Hemmakväll och satte på oss mysisar och kollade tv från sängen. Halv nio slumrade jag till och sov till tio. Vaknade och borstade tänderna och somnade sen om till kl sex i morse. Helt sjukt att man vaknar tidigt när man väl får sova. Jag somnade som tur var om till nio, så ja, jag är verkligen utvilad. Ett varmt bad, med ansiktsmask såklart haha, så kom personal in med tre brickor med massa god frukost. Vi hade beställt av allt, haha. Lyx!
 
Vi gick en vända på stan efter och jag sabbade mitt shoppingförbud med två dagar. Haha. Men vad gör det om hundra år? ;) Visar er nån dag vad jag fyndade, för jajamän, jag fyndar alltid.
 
Nä vi kom hem möttes vi av en glad liten kille som hade haft det superbra med sin gudmor. Men oj vad vi saknade han och det var nog allt lite ömsesidigt för han satt som en igel på mig närmsta timmen ♥ Älskade unge!
 
 
Upp