Hejdå 2015

2015 har varit ett år med både bra och mindre bra saker. Det har varit ännu ett fantastiskt år med vår älskade unge och detta året har han exploderat i utvecklingen. Han pratar pratar och pratar och man kan föra riktigta samtal med honom. Han är rolig och har otrolig humor och vi skrattar med honom flera gånger om dagen. Till våren ska vi försöka plocka bort nappen. Vi hade först tänkt göra det nu i jul men vi känner att han inte är riktigt redo för det så vi tar det helt enkelt i hans takt.
 
 
 
När det kommer till mig själv så har året varit lite upp och lite ner. Jobbmässigt så känner jag mig redo för att byta till annan arbetsplats. Hösten har tyvärr kantats av mindre konflikter och jag har till och från känt mig mer sugen på att fly än fäkta. I det stora hela så har jag ett toppenjobb med väldigt roliga och spännande arbetsuppgifter men när det inte känns helt hundra så bli vissa av dagarna rätt så ångestfyllda och tråkiga. Men vem vet, kanske bjuder 2016 på nytt jobb eller annan sysselsättning.
 
Träningen är nog det jag är mest nöjd över när det kommer till mig själv. Jag har visat en vilja att förändra mig och att bli en stark mamma. Jag mår så bra av att röra på mig och att lyfta tungt och jag hoppas att nästa år blir lika motiverande och energiskt. Jag är så glad att jag började träna på B-room och Betty sa senast idag att hon ser sån otrolig utveckling på mig bara den här månaden. Jag känner mig själv mycket starkare och att jag klarar mer så visst har jag ett kvitto på att jag kan :) I januari har jag tänkt att skärpa till mig lite med gällande kosten. Skära ner på socker och kolhydrater. Hoppas på fina resultat då.
 
 
Min absolut högsta önskan inför det nya året (förutom att vi alla får behålla hälsan då) är såklart att ett litet syskon ska börja gro i min mage. Det sägs ju att ingenting är omöjligt så vi håller våra tummar hårt att vår önskan slår in.
 
Vill passa på att önska alla mina fina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR! Jag hoppas er sista kväll på året blir fin och att ni får fira den med era nära och kära. Stor kram från mig ♥
#1 - - Therese:

Önskar dig ett väldigt bra 2016! Hoppas din önskan slår in detta år, jag håller också tummarna.
Gott Nytt!!

#2 - - Emma Vuckovic :

Kram och gott nytt år!!

#3 - - Therese:

Stor KRAM♥

Upp