Vi njuter!

Godmorgon från ett soligt Cypern! Vi är precis tillbaka från frukostbuffén och ska alldeles strax gå ner till poolen. Var inne en snabbis på supermarket och köpte en solkeps med Lollo&Bernie på till lilleman. Han älskar dem! Det är verkligen ett paradis för kidsen här nere och Arvid har så kul! Badar i poolen hela tiden, åker vattenrutschkana, kramas med Lollo&Bernie, äter glass, leker med nyfunna kompisar, går på minidisco och massa mer. Idag ska han dessutom gå på Bernies födelsedagskalas och jag hoppas att det går bra. Igår bokade vi in han på mini-indianerna men han blev jätteledsen så vi fick strunta i det i sista stund. Men det är såklart helt okej, han får själv bestämma vad han vill göra. Nu säger han dock att han vill gå på födelsedagskalaset så kanske vågar han.


Jag har varit väldigt flitig med träningen med här nere och det finns långa roliga pass att välja mellan. Dessutom så är de helt gratis. Igår morse gav jag mig ut på en löprunda innan frukost och på eftermiddagen, efter bad och sol, testade jag yoga. Det var riktigt jobbigt och jag svettades som en tok! Roligt var det med och tänker nog gå på ett sånt pass igen. I eftermiddag har jag bokat mig på coren.


Nu ska vi smörja in oss och knalla ner till poolen. Sista dagen med Hanna, Jens och kidsen för imorgon åker de hem. Trist! Men vi har lärt känna våra grannar med som har tre barn varav ett är i Arvids ålder. Så himla roligt har vi allihopa!Allmänt, Familj, kärlek & vänner | | En kommentar |
Upp