Med önskan inför 2017

Årets sista inlägg. Och det blir inte det klassiska årsresuméinlägget denna gången. Varken orken eller motivationen finns till det. Årets sista månad har varit jobbig på många plan och jag ser fram emot en ny start, ett nytt år, med nya drömmar och mål. Jag, som är ett julfreak ut i fingerspetsarna, har inte haft den minsta julkänsla detta året och de kommande månaderna (januari, februari och mars) är mina värsta på hela året. Så har det alltid varit. Jag är en människa som påverkas mycket av årstid och väder och även om jag verkligen älskar vintern så avskyr jag den utan snön.
 
Hösten har till stor del kantats av våra tankar och planer på ivf. Och det är såklart väldigt jobbigt med all denna väntan. En väntat som gör att jag tvivlar på om jag verkligen vill och orkar gå igenom det. Helst av allt skulle jag bara vilja sova de här månaderna och vakna när det är ljusare och dags för att sätta igång med behandlingen.
 
Jag har stora drömmar inför 2017. Förutom syskon då, så hoppas jag på mer energi. Jag bara måste tag tag i det här med kosten och motionen igen. Till hjälp blir det ett par månader med vv tillsammans med en arbetskamrat. Jag ska försöka vara lite snällare mot mig själv och inte pressa mig så hårt att hela tiden vara mitt perfekta jag. Good enough räcker ju långt och väl och jag hoppas på att finna en balans. För övrigt så har jag höga förväntningar jobbmässigt och hoppas på att växa och utvecklas på mitt heltidsjobb och med mitt lilla företag. Viktigast av allt är att vara den bästa mamman till min son och ge han den uppmärksamhet, kärlek och tid han behöver. 2017- jag är redo för dig!
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp