Filur namnlappar

Detta är ett samarbete med Filur namnlappar
 
När lilleman började på dagis för två år sedan så blev vi medvetna om vikten av att märka hans kläder och skor ordentligt. Extrakläder, vantar och underkläder försvinner lätt hej vilt och jag förstår pedagogernas frustration vid omärkta kläder. Vi ratade ganska så snabbt den klassiska textilpennan och införskaffade istället namnlappar från Filur namnlappar. Vi designade de själva med bild på grävmaskin (till Arvids stora förtjusning) och för- och efternamn. 
 

Lapparna fäster bra och klarar både tvätt i 60 grader och strykning utan att trycket blir slitet eller smular sönder. Trots att de sitter bra så är de ändå hyfsat enkla att ta bort i sin helhet om man så småningom vill sälja vidare hans kläder. Det är ju så trist att köpa begagnade kläder som är märkta med både ett eller två namn. 
 

Vi har även märkt alla hans skor med namnlappar och de sitter bra på insidan utan att skavas bort. Filurs rekommendationer är att de fästes på tvättlappen men som ni ser så har vi här ovan satt det direkt på tyget och det fungerar bra för oss.
 

De går dessutom att fästa på leksaker eller t ex vattenflaska och de klarar även diskmaskin.
 

Namnlapparna finns i flera olika motiv, bakgrund och typsnitt och jag är lite sugen på att designa nästa beställning i Spiderman-tema till vår lilla superhjältefantast, haha.
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Micha:

Vi kör också med dem & jag älskar dem! Fantastiskt bra! Så bra att fröknarna på dagis ville veta vart vi köpte dem för att kunna tipsa andra! Stor tumme upp! 👍

Upp