Jag ber er alla om en liten tjänst

Igår läste jag det mest sorgligaste inlägget någonsin på instagram. Jessica, som jag själv inte känner personligen men som är nära vän till nåra av mina vänner, skrev att hon och hennes man i helgen berättat för deras två barn att det inte längre finns någon mer cancermedicin för mamma. Hela hennes kropp är så sjuk och svag och nu vill den bara vila. Istället har hon fått hem hjälpmedel så hon kan avsluta sin tid hemma, med mannen och barnen. Jag har följt Jessicas kamp ganska länge och detta inlägget gjorde så ont i mitt hjärta. Jävla cancer!
 
För Jessicas del finns det inte längre nåt man kan göra och hon har aldrig bett om något mer än mer tid tillsammans med hennes familj. Idag kom det ett nytt inlägg och jag vill gärna delge er vad det står:
 
"Nu gör jag en kovändning i det här med swish kära följare- för jag har kommit på vad ni kan få hjälpa mig med om ni vill? Maldiverna, hotellövernattning eller SPA funkar ju tyvärr inte alls. Jag ligger i sjukhussängen i vardagsrummet majoriteten av tiden eller sitter i soffan. Men den tiden jag spenderar där utan barnen fixar jag med deras presenter! Kommer ni ihåg att jag pratat och skrivit om det i reportage, blogg och filminslag? Jag vill att de får något av mig på varje födelsedag tillsammans med ett kort. Jag har fyra år på mig att köpa presenter då och då, men naivt trott att jag haft länge tid såklart. Så häromkvällen fick jag köpa det sista gänget via nätet och har skickat @sanann77 med inköpslista på resten- och ruinerat mig på kuppen. Så om ni fortfarande vill hjälpa mig med något så skulle det var alldeles perfekt! Och jag lovar att varenda öre som eventuellt skulle bli över går direkt till barnen. Samtidigt vill jag be er om respekt nog att INTE ringa eller smsa mig på det här numret utan fortsätta skicka era fina meddelanden via instagram"
 
Vill ni hjälpa Jessica med ett litet bidrag så swisha valfri summa till 0709-695993. Jag har självklart swishat för även om inte detta går direkt till cancerforskning så är det ett bidrag som ger stor glädje till en fantastisk människa som hela tiden varit väldigt positiv till livet. En inspiratör utan dess like! Jag vet att vi är många som följt Jessicas kamp efter att ha sett henne på Nyhetsmorgon och i Cancerfondens utskick. Och även om det inte går åt det håll vi alla hoppats så vore det fint att göra detta för henne och för hennes barn. Fuck cancer!
 
En fantastisk bild lånad från Cancerfonden ♥
Allmänt | | 5 kommentarer |
Upp