Stand in-klänning

Jajamän, visst blev det en löprunda! En runda med helt okej fart och som slutade på drygt 4 km. Och nog känns humöret lite bättre, precis som jag hade hoppats på. Nu har jag ätit och duschat och kommer efter en kopp myntaté gå och lägga mig. Hoppas somna fort innan jag skrämmer upp mig själv.
 
En annan sak. Ni vet den superfina klänningen som jag beställde till lördagens bröllop kom idag. Så fin MEN tyvärr inte fin på mig :( Mina axlar såg ännu bredare ut precis som jag var orolig för. Volangerna är ju så fina men tyvärr tog de över lite för mycket, på mig. Så imorgon skickar jag tillbaka den. Trist.
 
Jag hade dock lite tur i oturen för förra veckan när jag sprang inom Åhléns för att kolla in rean så hittade jag en stand in-klänning. Och den är faktiskt väldigt fin! Dessutom på 60% rea. Var lite osäker på om den passar på ett bröllop eftersom den är så mörk (mörkblå med silverränder). Men den är ju inte svart och volangerna på bröstet gör den ändå lite festlig. Vad tror ni? Kan man ha den på ett bröllop?
 
 
 
 
Upp