Söndagen

Söndagen började tidigt med tanke på vår sena hemkomst från kalset igårkväll. Arvid, som la sig först strax efter klockan tolv inatt, kom in till oss redan vid åtta. Suck. Efter frulle tog jag en långpromenad in till "macken" här i byn och förbi Mickis verkstadsbutik som vi Gemla-bor är lyckligt lottade med. Jag gillar verkligen Mickis produkter och i butiken finns allting till bättre pris än vanligt. Köpte med mig en grej till hans paketkalender (den där kalendern som jag till slut bestämde mig för att göra ändå, även om jag först inte hade tänkt ha någon till han i år. Men det är ju så roligt att få överraska!). Kan visa er någon dag om ni vill? 
 
Sen har dagen bestått av pepparkaksbak och nu ikväll saffransskorpsbak. Idag har jag varit såå sugen på så mycket av allt gott och det har varit svårt att hålla fingrarna borta från både deg och från plåten med de färdiggräddade kakorna. Men det har gått okej och jag har inte spårat bort från smartpointsen. Har en lätt släng av pms och jag antar att det är det som är boven till det akuta sockersuget. Nu här ikväll var jag så nära att trycka i mig massa onyttigt men jag gjorde istället en skål med fruktsallad som jag toppade med keso blandat med pepparkakskryddor. Smakar lite ris a la malta över det och blev ett bra, och nyttigt, kvällssnacks med bara 2 sp.
 
 
 
Lilleman sover sen halv sju (!). Han och Jon var ett par timmar på Leos lekland i eftermiddags och det tog mer eller mindre knäcken på han. Han somnade i soffan och vi fick bära upp han till sängen. Hoppas på smidig morgon imorgonbitti tack vare det tidiga sänggåendet. En kan ju alltid önska, haha!
Upp