A star is born

Häromkvällen hade Jon och jag dejtnight eftersom lilleman var hos mamma och pappa över natten. Vi var och åt på Grilleriet och såg sen den stora snackisen "A star is born". Har ni sett den? Alltså, wow! Musiken är helt fantastisk och Lady Gaga och Bradley Cooper är så bra! Jag grät och blev så berörd av denna filmen och kan inte riktigt sluta tänka på den. Tjejen jämte mig i salongen grät så mycket så jag trodde att hon skulle tuppa av. Gav henne en pappersservett när halva filmen gått och hon sa efter filmen att den var välbehövlig, haha. Hörrni, se filmen om ni inte redan gjort det!
 
 
Älskar denna scenen i filmen. Blev dessutom väldigt förvånad över att Bradley Cooper kan sjunga. Bilden är lånad från Google.
 
En annan sak. Är det fler än mig som känner en enorm trötthet efter att klockan vreds tillbaka i helgen? Herrejösses alltså! Jag lägger mig tidigt och sover länge om morgnarna. Jag hade kommit in i en bra rutin och gick upp på morgonen när killarna går upp för dagis och jobb. Denna veckan har jag gått och lagt mig igen och sover ett par tre timmar till. Det måste ju vara vintertiden. 
 
Idag ska jag till terapeuten och det ska bli skönt för det var ett tag sen jag var där nu. Helst hade jag velat gå en gång i veckan men det finns tyvärr inga tider för det. Istället så får jag många "hemläxor" som vi sen utvärderar vid varje besök. Det är också bra. Tanken är ju att jag ska klara mig själv med de verktyg som jag får av henne. Andningsteknik är t ex ett sådant. Viktigt att andas rätt. Innan terapeuten ska jag möta upp min fina vän Jennie för lunch och det ska bli mysigt.
Allmänt, Familj, kärlek & vänner, Utmattning | | 2 kommentarer |
Upp