Soft feather

Inlägget är ett samarbete med Rusta
 
Och så äntligen blev köket klart! Jag är så galet nöjd med resultatet och väggfärgen blev så bra. Färgen heter Soft feather (1602-G86Y) och är från Rustas egna sortiment. Det är inte första gången som jag använder mig av deras färg och som alltid blir jag lika nöjd! Förutom att det är riktigt bra pris på den så uppfyller den Testfaktas kvalitetskrav och är dessutom Svanenmärkt. Färgen är lätt att måla med (mer eller mindre skvättfri) och täcker bra. Jag målade endast två lager och då är tapeten under mönstrad. 
 
Nere vid listerna, bakom rören och under fönstrena målade jag med deras vita färg (S0500-N) för att helt enkelt slippa måla där om vi någon gång framöver väljer att måla om. Det är ju så tråkigt att måla bakom just rör och element varje gång så skönt att ha det gjort!
 
 
Köket känns så mycket större nu! Jag har även plockat bort gardinerna och fönstrena kom mer till sin rätt nu.
 
 
Stringhyllan har legat på vinden och där gör den ju ingen nytta. Den gör sig så snyggt till väggfärgen tycker jag! Min Ernst-samling får såklart pryda den :)
 
 
Och skåpet fick flytta in från vardagsrummet. Den lämnade svärfar kvar i huset när han flyttade och jag har målat om det. Nu är jag nästan sugen på att måla om det igen, haha.
 
 
Det stora gallret som tidigare hängde på väggen och som vi använde som anslagstavla har vi plockat bort. Det såg så rörigt ut. Här ser ni även hur det blev med det vita nere vid listerna och under fönstrena.
 
 
 
 
Upp