Imorgon börjar allvaret

Och så var långhelgen till ända. Trots feber på lilleman så har den varit rätt så bra ändå. Och det har nog inte gått någon nöd på honom, han har ju fått äta x antal glassar under helgen, haha. Idag är han feberfri och vi satsar på fritids imorgon. På torsdag börjar han f-klass och det kan ju vara bra att starta med fritids några dagar innan så han lär känna fritidspersonalen. Klasskompisarna känner han sen innan (bra med litet samhälle där typ alla barn känner varandra) och fritids ligger i princip vägg i vägg med dagiset så lokalerna har han med koll på. Ikväll ska vi packa hans nya ryggsäck med extrakläder som kan vara bra att ha i kapprummet och ställa klockan på tidigt. Det mest utmanande kommer vara att få han i säng nu om en stund och få han att somna. Ett gäng veckors sommarlov har liksom vänt helt upp och ner på hans morgon- och kvällsrutiner. Precis som det ska vara!
 
 
Där står den redo. Ryggan som han har valt själv. Jag ville att han skulle ha en annan men han fick såklart välja själv. Grönt är hans favoritfärg så jag är inte förvånad över valet. Den är ju lite tuff med. Från Stadium.
 
 
Den är så stor. Annat än de där små ryggsäckarna han har haft hittills.
 
 
Och namnad är den med såklart. De här namnlapparna har vi haft sen han började på dagis. Riktigt bra!
 
 
 
Allmänt, Arvid, Till lilleman | |
#1 - - Anna:

Haha! Min kille börjar förskoleklass nästa vecka och fick också välja rygga själv...valet föll på en svart Adidas. Jag är inte heller förvånad över färgvalet där ;) (Och glad över priset...99 kr!)

Upp