Loppislördag

Drog en snabbis till Erikshjälpen på förmiddagen och idag var en hyfsad loppisdag. Allt för 140 spänn och det är bra. Älskar second hand!
 
 
Två böcker till Arvid (han är helt galen i Nicke Nyfiken för tillfället) och en pocket till mig (någon som har läst den? Verkar mysig!). En likadan ljusstake som jag köpte för några år sedan på Öland men som jag då gav bort till min gudmor. Tycker de är så fina! Ska putsas upp bara. En löpare men där jag ska använda tyget till att klä om en pall. Och så fyra glasassietter. Har fastnat för det efter att ha hört Helena Lyth prata så gott om gamla glastallrikar. Jag tror att en tårtbit smakar lite godare på en glasassiett än en i porslin, haha.
 
Det är lugna gatan här hemma idag med. Lilleman har fortfarande feber men inte lika hög. Känner mig lite kymig själv men hoppas att det beror på det tunga vädret och att jag själv inte är påväg att bli sjuk. Tänkte dona lite här hemma nu i eftermiddag. Bland annat så tänkte jag putsa min vänskapsknut och lite andra grejer i mässing. Och så är jag lite sugen på att baka bullar. Inga vanliga utan med mandelmassa och mandelflagor. Men först ska jag be mannen hjälpa mig att fästa gullrankan runt ena köksbordet. Kan nog bli fint!
 
Och så har jag lite fler blogginlägg på gång med så kika in här titt som tätt vetja! Och gilla gärna mina inlägg ♥
 
 
Allmänt | |
Upp