Nästa steg

Alltså, wow! Vilket gensvar på mitt förra inlägg! Jag har fått så mycket hejarop, kommentarer, meddelanden och åsikter och jag tar tacksamt emot (nästan!) allihop. La ut babygymmet på en pysselsida på facebook igår för att få lite konstruktiv kritik. Fick många bra tips och råd men även en del (obefogade) pekpinnar. Jag förstår såklart att vi måste testa produkten innan vi börjar sälja den. Jag har redan tagit kontakt med både Konsumentverket, företag som säkerhetstestar produkter och kemikalieinspektionen. Det är klurigt men så sjukt intressant! Nästa steg är att säkerhetstesta den och det ska bli spännande. Men först måste vi göra några förändringar (så som att t ex byta till större kulor som en del var oroliga över). Blir det för stort projekt så får vi helt enkelt avbryta. Värre än så är det ju inte och då har vi i alla fall haft roligt under tiden samtidigt som vi lärt oss en del. Så ser vi det och tar en sak i taget. I vilket fall som helst så är det så roligt att göra detta tillsammans med Jon (och Arvid) ♥
 
 
Tjuvfotade mina killar från fönstret. Arvid håller på med något projekt hela tiden och jag ser så mycket av  mig själv i honom. Tur att Jon är där och bromsar upp oss emellanåt :)
Vi tre är ett bra team.
 
 
 
 
 
 
Allmänt | |
#1 - - Anders:

Om du menar kommentarerna på bloggen så tycker jag inte att det var obefogade pekpinnar. Det var vänliga påpekanden (du vill ju ha feedback) att det är extremt hårda krav på leksaker till små barn. Detta är ju vardag för många luttrade föräldrar att hålla sig till och det är ju ofta artiklar i tidningar om prylar som måste dras tillbaka.

Eftersom du inte skrev något om att du har kontaktat diverse instanser i ditt första inlägg så kanske dina läsare bara ville vara snälla.

/Brorsan

Svar: Det var inte kommentarerna på bloggen jag menade (de var såklart bara bra!) utan på en sida på fb där jag delade inlägget. Då kom det inte bara konstruktiv kritik, haha.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Gjorde inte Jon en fin leksakslåda med Arvids namn på? En sån är det nog många som vill beställa😊

Svar: Jo det gjorde han. Det är dock svårt att tillverka utan rätt verktyg och inget vi kan göra på hemmaplan tyvärr..
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp