Prototyp

Jon och jag har sen en tid tillbaka pratat lite om att vi skulle vilja göra någonting tillsammans. Typ hitta en gemensam hobby eller liknande. För några veckor sen började vi prata om att skapa och bygga tillsammans. Jon är ju utbildad finsnickare och har kunskapen om hur man går tillväga. Jag är idésprutaren som brinner för att skapa och vara kreativ. Sen är jag kanske den som ibland kör på för hårt och vill helst göra tusen aker samtidigt. Då är Jon där och strukturerar upp allt. Ett bra team med andra ord.
 
Idag efter frukost åkte vi till bygghandeln och inhandlade virke till vår lilla prototyp och när vi kom hem satte vi igång i snickarboden. Så himla roligt och resultatet blev bättre än jag hade förväntat mig.
 
 
 
Det här babygymmet är alltså inget som vi själva kommer behöva (ingen bebis på gång så de spekulationerna får ni lägga ner, haha) men det skulle vara så roligt att tillverka fler och sälja till andra bebisfamiljer. Så småningom kanske även utveckla ett litet gemensamt företag?
 
 
 
Designen är enkel och framförallt miljövänlig. VIktigt i dessa tider tycker jag! Det finns alldeles för mycket plastleksaker till kidsen och de klassiska babygymmen med massa färger och "ryschplysch" tycker jag är så fula. Ett babygym ska ju även passa i inredningen :) Slår detta på stort så kommer vi självklart tillverka fler varianter (just detta är bara en prototyp men fler idéer finns såklart).
 
Så nu behöver vi såklart ERA åsikter och pepp! Gilla inlägget, lämna kommentarer och framförallt- dela inlägget på era sociala medier. Det skulle vi bli så glada för att se om det är något som är av intresse! Ett namn för vårt lilla eventuella kommande företag har vi redan klart för oss och det skulle vara så roligt att dela med sig av det! Vill ni veta mer så är ni varmt välkomna att maila mig på erika.tunroth@gmail.com. Kram!
 
 
Allmänt, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Kristina:

Det är superhårda regler på hur ett babygym som säljs vidare ska vara utformade (med tanke på säkerhet osv) så kolla upp det noga. T ex små kulor, så som det är på detta gym, skulle aldrig funka då bebisen kan sätta den i halsen.

Svar: Vi ska såklart kolla upp det och göra vissa förändringar.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#2 - - Anonym:

Väldigt snyggt men tänker samma som ovan. Tänkte även på ”muttern” eller vad den heter, kanske skulle vara mer dold så barnet ej kan nå den. Gillar träkänslan.

Svar: Tack! Vi ska se över annat sätt än vingmuttern. Den är den för att man enkelt ska kunna fälla ihop det :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

#3 - - Karin:

Väldigt fint och hade ju varit underbart om ni startade ett eget företag. 😃
Men fick samma tanke som föregående talare. Det är väldigt hårda krav på alla produkter som riktar sig till barn. Bl.a. här kan ni läsa om vilka standarder och krav som ställs på leksaker: https://www.konsumentverket.se/for-foretag/regler-per-omradebransch/leksaker/lagar-och-regler-for-leksaker/

Svar: Tack! Vi har det på rullning och jag har varit i kontakt med både Konsumentverket, säkerhetstestning och kemikalieinspektionen. Vi kommer såklart inte att sälja något förrän det är säkerhetstestat.
Erika- familjeliv, träning och inredning

#4 - - Anonym:

Jättefin! Hoppas den utvecklas och godkänns på marknaden!
Älskar kulorna och att den är i trä! Kanske går att även limma ihop med hjälp av träskruvar? Så ni slipper metallmuttern 😀


Svar: Tack! Vingmuttern är där av en anledning så att man enkelt kan fälla ihop den. Vi ska förbättra vissa delar :)
Erika- familjeliv, träning och inredning

Upp