Att ge bort en upplevelse

Inlägget är ett samarbete med happy-day.se
 
Vi är mitt i julklappshetsen och även om jag känner att många (jag själv inräknad) lägger alltför mycket pengar på prylar som man kanske egentligen inte är i behov av så gillar jag ändå känslan av att ge paket. Vi har förmånen att kunna ge våra nära och kära både födelsedagspresenter och juklappar och lika mycket som jag älskar att bli överraskad, gillar jag att kunna överraska tillbaka. 
 
På senare har det blivit mer populärt att ge upplevelser istället för prylar. Har man inte fantasin att själv komma på vad för sorts upplevelse man kan ge bort så finns det flera att välja mellan på Happy-day.se. De har allt från choklad- och vinprovningar till hotellövernattningar och spa:n. Eller varför inte ett presentkort på deras upplevelser? Kanske en modellfotografering för syrran, floating för mamman eller en lyxrakning för pappsen? De har något för alla!
 
 
Beställer du via deras hemsida får man det fint leverat i en ask direkt hem i brevlådan. Visst skulle man bli både överraskad och glad för det här paketet under granen? :)
 
 
 
Allmänt | |
Upp