Drömmer om en lounge-stol

Jag har länge letat efter en liten fåtölj eller loungestol att ha nere vid soffan i vardagsrummet. De jag har velat mellan är antingen snordyra eller faller mig inte helt i smaken. Idag när jag surfade runt i HM-appen så hittade jag den här skönheten. Det kan vara bland det snyggaste jag sett! Jag älskar ju rotting och så tycker jag den är sådär lagom stilren och ser dessutom väldigt skön ut. Påminner lite om de hederliga Bauhaus-stolarna vi hade i köket när jag var liten. Den skulle passa fint hemma hos oss. Mannen är tyvärr inte alls lika lyrisk men en kan ju få drömma lite i alla fall..
 
 
Jag har massa planer i huvudet inför vår-inredningen här hemma! Är bland annat sugen på att skaffa ett ljusare sofföverdrag till vår soffa så man kan skifta lite mellan mörkt och ljust. Till våren är det ju alltid fräscht att få inte lite ljust. Det här är en nyhet av Söderhamnsklädslarna och som jag är bra sugen på. Inte helt vit heller vilket är bra när det gäller det praktiska.
 
 
Jag är inte beredd att göra mig av med julen ännu. Till efter nyår får den såklart vara kvar. Men det är alltid kul att drömma litegranna ju.
 
 
 
Allmänt, Hus, hem & inredning | |
Upp