Hejdå Lammhult, hej Alvesta!

 
Igår blev jag överraskad med fin-fika och julblomma av mina kära kollegor på Svenssons. Den 28 december gör jag nämligen min sista dag där. Jag kommer efter nyår börja jobba enbart på Wellness och även om jag kommer sakna mina vänner på Svenssons något enormt så tror jag det blir jättebra! Jag fick ett erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Det blir närmare till jobbet och bättre tider som för familjen. Jag har egentligen inga problem med att pendla till Lammhult (jag gillar att köra bil) men tycker det ska bli skönt att slippa lägga själva tiden på pendlingen. På Wellness kommer jag jobba som medlemsrådgivare (precis som jag gjort nu några timmar i veckan sen ett par månader tillbaka) och det ska bli roligt att fortsätta inom försäljning. Det gillar ju jag! 
 
Jag lämnar Svenssons med härlig känsla i hjärtat och det känns bra att gå från ett jobb med bara roliga och bra minnen. Jag har lärt mig så otroligt mycket det senaste halvåret och är så tacksam för tiden i kundtjänst och den otroligt inspirerande miljön. Mina kollegor ligger mig varmt om hjärtat och jag kommer sakna allihopa! ♥
 
I eftermiddag är det full förberedelse inför lillejul som ska firas här i helgen. All julmat är inhandlad, julgodis ska kokas och kakor bakas. Och så har jag tänkt slå in lite julklappar med och placera under granen. Tänk att det är julafton om bara en vecka! Tittar man ut från fönstret så kan man då inte tro det. Mer likt midsommarvädret, haha. Jag vill ha snö!
 
 Förresten! Kika in ikväll igen så ska ni få se resultatet av lillemans nya rum!
 
 
Allmänt, Jobb | |
#1 - - Anna:

Stort lycka till på nya jobbet! :)

Upp