Lillemans nya sovrum

Inlägget är i samarbete med Rusta

I söndags blev vi äntligen klara med Arvids rum och det blev så otroligt bra! Väggfärgen är riktigt snygg och jag var lite orolig över att rummet skulle bli för mörkt men tack vare det snygga ljusa klickgolvet som vi la så blev det perfekt. Arvid valde färgen själv och det gjorde han ju bra! :) 
 
Årstiden är inte den bästa för fina kamerabilder och även om jag fotade mitt på dagen så blev de tyvärr lite grumliga. Jag vill ju inte använda blixt när jag fotar och tycker inte att det blir bra ljus av takbelysningen. Jag ljusade upp bilderna lite men tyvärr så överensstämmer de inte riktigt med verkligheten.
 
 
Både väggfärg och klickgolv är från Rusta och jag älskar verkligen deras "Gör det själv"-produkter. Deras väggfärg har jag målat med många gånger och den är så bra! Täcker fint och skvätter inte. Dessutom är priset på den väldigt plånboksvänligt. Den här färgen heter Dark Forest (NCS-kod S6010-G70Y ) och är från deras Nyans-serie. Färgen är matt och ger väldigt fin yta.
 
 
Golvet är ett klickgolv av laminat och heter Fine Oak. Det passar så bra till väggfärgen och jag tycker helheten blev magisk! Golvet är slitstarkt och har 30 års garanti. Så nu kan lilleman hoppa och slänga leksaker hur mycket han vill, haha.
 
 
Det kanske ser lite kalt ut för tillfället men det är ju bara hans sovrum och där tycker jag man kan försöka hålla det lite neutralt. Han har ju ett stort lekrum i allrummet precis utanför men får självklart dra in så många leksaker han vill även hit. Matta skippar vi för det är ju dumt att gömma det snygga golvet ;)
 
 
 
 
Allmänt, Arvid, DIY, pyssel & renovering, Hus, hem & inredning | |
#1 - - Annie - Stora Små Äventyr:

Vad fint det blev :D

Upp