Ögoninflammation & en apa

Ledig dag blev istället mysdag med lilleman som inatt vaknade med ögoninflammation. Högerögat var helt svullet och igenklibbat och han var så ledsen. Efter ett snabbt samtal till kry.se på morgonen så konstaterades det just ögoninflammation. Kanske inte konstigt med tanke på hur mycket han gnuggar sig i ögonen emellanåt och så har det varit flera kiddon med det i skolan förra veckan. Men det går ingen nöd på oss. VI myser på så mycket vi bara kan och försöker allt vi kan att ignorera det trista decembervädret. Vi går fortfarande i pyjamas, tittar på julkalendern, dricker glögg, äter knäck och så har jag hunnit med att baka både vörtbröd och städat sovrummet. 
 
När Jon kommer hem från jobbet så har han förhoppningsvis med sig en gran och då ska vi klä den. Vi hade först tänkt vänta till helgen men varken Arvid eller jag vill vänta längre, haha. Den åker ju ndå ut efter nyår så det kan vara skönt att få njuta av den lite extra såhär innan jul.
 
 
En apa har äntligen flyttat hem till oss!
 
Hörrni, ganska så trist med den kassa feedbacken på det här inlägget tycker jag! Många som läser men dåligt med kommentarer :( 
 
 
Allmänt, Arvid, Hus, hem & inredning | |
Upp